Program


A POKOLI PUNCS PANCS - zenés mesejáték
8

A POKOLI PUNCS PANCS - zenés mesejáték

Michale Ende: A POKOLI PUNCS-PANCS
zenés varázsjáték két részben

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 28. szombat, 15:00

A szilveszter éjszakáján játszódó, lidércesen pörgő történet percről percre követi végig egy szörnyű varázsló, dr. Lidérczy Belzebub és nénikéje, Vám Piri fondorlatait. Éjfélig, hét óra alatt ezer csapást akarnak az emberiségre zúdítani. Persze ehhez az Állatok Nagytanácsának is lesz egy-két szava: Krakél Karesz varjút és Miaurcella di Mauro macska titkos ügynököket küldik a gonosztettek megakadályozására.

Michael Ende meséje egyszerre fordulatos kalandsorozat, versenyfutás az idővel, ugyanakkor lírai szépségű történet a felelősségről, a bátorságról és a barátságról (ami egy macska és egy varjú esetében különösen ritka. De azért lehetséges.)

Az előadást 6 éves kortól ajánljuk, a hossza: 1 óra 45 perc egy szünettel.

Előadás után a gyerekek felmehetnek a színpadra, megnézhetik közelről a varázs laboratóriumot és kipróbálhatják a csoda tárgyakat is.

 

Ajánlatunk


A provokatív, ironikus, rendkívül népszerű stand up comedy igazi felszabadító effektussal él. Akik már látták, állítják, hogy a két nem közötti megértés és elfogadás útját indítja el. Valami megváltozik előadás után, ha más nem is, a kommunikáció mikéntje bizonyosan. Megnyílik egy olyan érzékelési tartomány, amely addig zárva maradt.

Cédric Chapuis: Élet-ritmusra Előadja: Medveczky Balázs

Ajánló


ÚR-KURZUS párkapcsolati stand up comedy - interaktív színházi terápia Az Úr-kurzus a Kurtizánképző előadás párja, itt a férfiak ismerhetik meg…

A Macbeth háborúval indul és háborúval zárul. A bosszúk sora egymást determinálja, és elveszi a jövőképet egy újabb generációtól, egy…

2021. szeptemberében 55. évadát kezdte meg a Dixie Klub a Pinceszínházban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!