Program


TREZOR - ALFÖLDI RÓBERT (moderátor: Szarka János)

TREZOR - ALFÖLDI RÓBERT (moderátor: Szarka János)

Trezor címmel havonta jelentkező beszélgetés-sorozatot indítunk útjára a Pinceszínházban, Szarka János első vendége október 25-én hétfőn este Alföldi Róbert színművész, rendező lesz. Terveink szerint november 18-án Spiró György író, decemberben Gábor György vallásfilozófus érkezik majd hozzánk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 25. hétfő, 19:00

Ajánlatunk


Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére mindenre fény derül, amennyiben aktív részvevői lesznek a bűnügy megoldásának.

A provokatív, ironikus, rendkívül népszerű stand up comedy igazi felszabadító effektussal él. Akik már látták, állítják, hogy a két nem közötti megértés és elfogadás útját indítja el. Valami megváltozik előadás után, ha más nem is, a kommunikáció mikéntje bizonyosan. Megnyílik egy olyan érzékelési tartomány, amely addig zárva maradt.

Ez az előadás nem szokványos módon közelít az ismert történethez, új kérdéseket generál a nézőkben és a játszókban is. Irányokat ad és mérhetetlen női erőt közvetít. Az előadás rítus és beavatás.

Ajánló


Az előadásban felelevenednek Ady korának kérdései, problémái, és a néző döbbenten konstatálja, hogy ez ugyan úgy aktuális ma is! Természetesen…

Székely Csaba: Bányavirág tragikomédia egy részben

Cédric Chapuis: Élet-ritmusra Előadja: Medveczky Balázs

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!